Accu Asus f540sc voert een makeover op haar grote instap PC formaat en presenteert een eerste declinatie onder de Asus R702UV-BX100T-verwijzing. In een slanke, lichtgewicht, bi-gekleurde chassis installeert het een solide office basis, namelijk een Core i5 Kaby Lake, 8 GB RAM en een consistente opslagcapaciteit, zonder te vergeten de steun van de GeForce 920 te openen op een heel klein beetje van spelen. Ook tabel op een juiste autonomie voor een prijs van ongeveer 760 euro.

De fabrikant verlaten het bruin ontwerp die de R753-serie om de verbinding met meer gematigdheid te onderscheiden. Het deksel van een elegante geborsteld blauwachtig grijs is versierd met een gouden centrale logo, terwijl het interieur voor een zilver coating met hetzelfde geborsteld effect kiest. De vergadering is juist, zelfs als de plastic overheerst en de verfijnde silhouet van de PC welkom is. Met net iets meer dan 2 kg op de schaal, kan de 17-inch worden gekarakteriseerd als lichtgewicht, terwijl de totale afmetingen zijn bijgesteld ter bevordering van de mobiliteit.

Ontworpen voor gebruik op kantoor, is de Accu Asus fx53vd gebaseerd op een eervolle Core i5 standby verbruik staat de overname van alle gemeenschappelijke taken (web browsing, Office suite, videoplayback) evenals sommige lichtgewicht bewerken missies (Photoshop). Met 8 GB RAM steun, multitasking zal zijn comfortabel en het systeem is vloeibaar genoeg dagelijkse.

Een vloeibaarheid alle de gunstiger als de PC kan zich niet op een SSD beroepen te winnen in responsiviteit, Accu Asus fx553vd voorkeur te kiezen voor de standaard opslag. Het gaat hierbij om een 1000 GB harde schijf met een grote ruimte die geschikt is voor alle uw bibliotheek. Het is een standaard keuze.

Toevertrouwd aan een instap kaart, verandert het grafische gedeelte niet veel voor gebruik. Inderdaad, de GeForce 920 is gewoon er ter ondersteuning van de huidige bewerking en uiteindelijk te lanceren van sommige low veeleisende titels met verlaagd details.

Het scherm zal een kleine teleurstelling op zich met zijn basisdefinitie (1600 x 900 px), de glanzende behandeling en de steun van een TN-plaat. Debiet is het nu zeldzaam te steken van modellen met een volledige HD-plaat. Dientengevolge, de hoeken van visie zal worden beperkt en reflecties in een lichte omgeving zal verschijnen.

Tot slot met de verbinding, blijft een op een correct niveau, zelfs als de restyling van de Accu Asus fx553vw romp heeft geleid tot het elimineren van de optische-schijfeenheid. Een SD-kaartlezer, een HDMI-uitgang, en vier USB-poorten, met inbegrip van een USB 3.0 en een USB 3.1 type-C (veelzijdig), zijn opgenomen. Overdracht van gegevens wordt gewaarborgd door Gigabit Ethernet en recente WiFi-AC en Bluetooth 4.1 modules.

Republiek van Gamers (ROG), een sub-brand van Taiwanese computerfabrikanten Asus, heeft onthuld de Zephyrus GX501,’s Werelds slankste gokkenlaptop aangedreven door een 7e generatie Intel Core i7 (Kaby Lake) processor.

De GX501 biedt spelers met de nieuwste Accu Asus gl553vd grafische kaart, waardoor triple A games op framesnelheden uitgevoerd.

Dit betekent dat gamers die ook draagbaarheid eisen moeten niet langer compromissen als het gaat om grafische trouw en extreme prestaties en kunt genieten van desktop-achtige gaming ervaringen, altijd en overal.

De nieuwste ROG gaming laptops zijn zorgvuldig ontworpen om te genieten van twee verschillende soorten gamer-degenen die hunkeren naar de beste prestaties van de laatste resource-intensieve AAA titels; en diegenen die moeten bepaalde prestaties en functies voor de verbetering van de controle om te slagen bij online eSports wedstrijden en evenementen. Binnenkort in de Thaise markt, is ASUS ROG nieuwe gaming laptop ontworpen om het FPS en MOBA spelers een belangrijke voorsprong geven.

Asus R540LA Accu

De Thailand esports markt, die had ongeveer 1,1 miljoen actieve esports liefhebbers in 2016, aan populariteit heeft gewonnen en aanzienlijke doorgedrongen in de afgelopen jaren, met ROG het voortouw in het creëren van producten speciaal op maat voor alle soorten esports spellen.

"Wij zijn zeer trots om een advocaat in de esports en hosten van de aankomende ROG Masters 2017 esports toernooi, welke functies 527 teams met meer dan 2,635 deelnemers tot nu toe in Thailand. De juiste gaming gear is essentieel aan een speler’s succes en ROG blijft trouw aan zijn verplichting aan het verstrekken van de beste gaming ervaringen aan alle gamers wereldwijd,"zei Sanranyapong Sinthip, ROG brand manager van Asus Marketing (Thailand).

ROG is gevormd in 2006, en biedt een complete lijn van innovatieve producten bekend om prestaties en kwaliteit, met inbegrip van moederborden, grafische kaarten, laptops, desktops, monitoren, audio-apparatuur, routers en randapparatuur.

De ROG Zephyrus GX501 zal beschikbaar zijn op Asus dealers en IT winkels landelijk van 24 augustus.

http://kopenaccu.blogaholic.se/2017/aug/88525/-accu-asus-fx553vd-kopen-top-laptop

http://potentelaser.blogwo.com/2017/08/04/accu-voor-asus-fx53vd-professioneel-laptop