Er zijn bepaalde handel-offs die u verwachten bij de aankoop van een gaming Accu Asus x93sv laptop. Als u kracht wilt, you gonna moet genoegen nemen met iets dat eruit ziet en weegt als een stapel bakstenen en maakt een geluid zoals een Harrier Jump Jet. Wil iets slanke, dun en rustige? Koop een whippet.

De Asus ROG Zephyrus beheert te combineren van een gladde, aantrekkelijk en lichtgewicht shell met het soort prestaties meestal gereserveerd voor machines, waardoor u uw bureau versterken voordat u risico persoonsgebonden overal in de buurt van het. En, ongelooflijk, haar fans doen weinig meer dan fluisteren.

Zij doet dit gedeeltelijk dankzij Nvidia’s Max-Q technologie – in feite een reeks van technische hoogstandjes de chip-fabrikant heeft trok samen met een paar laptopfabrikanten, waardoor wij niet langer hoeven te kopen van laptops we nauwelijks kunnen opheffen, en beurt volumes maximaal 11 gewoon aan ze horen over het gebrul van hun eigen fans. It’s all about efficiëntie, zowel elektrische en thermische, en jongen hebben ze gekraakt het met de Accu Asus a32-f82 ROG Zephyrus.

Maar dan voor de £2,799.99 die het model die we getest zal je terug, je zou hopen voor iets een beetje bijzonder. Ons model opgenomen een Intel i7-7700 processor, 16GB RAM, 512GB SSD en de grafiekkaart van Nvidia GTX 1080 – dus het is al in de ’speciale‘ categorie van specs alleen.

En dat bijzondere blijft, met de aankomst in het meest goed gepresenteerde vak we machine heb gezien voor een laptop, waarna u tik open het deksel…

Het is een enigszins eigenaardige ontwerp, met de sprekers nemen een groot deel van de niet-scherm onroerend goed, het verlaten van het toetsenbord en trackpad schijnbaar gepropt beneden één uiteinde van de base. Asus a41-x550a Accu Wij vonden het vreemd om te beginnen met, maar al snel gewend aan het. Naast dat, de zwarte metalen chassis met koperen detaillering geeft het een verfijnde lucht, en het scharnier – die briljant fungeert op te heffen van de base uit het Bureau, de verbetering van de luchtstroom en daarom koeling – voelt glad en duurzaam.

Het antwoord is zeer actief op 64-bits Windows 10, de machine erin geslaagd een algemene score van 5615 op tijd Spy, de 3D evaluerende test van Futuremark. Dat zet het zeer hoogste eind zelfs voor dedicated gaming laptops, die is wat u zou verwachten voor een hoge-specced machine draait een Nvidia GTX 1080. Dat punt brak in 5954 voor afbeeldingen en 4248 voor de CPU, al ben je waarschijnlijk niet teveel over de laatste zorg, tenzij u van plan bent over het gebruik van het voor lange duur-dwerg Fort spelen.

We testten ook Forza horizon 3, draait op 1920 x 1080 (de maximale resolutie het 15-inch scherm is ontworpen voor), met alle instellingen op maximum. Het spel was erg glad, en zag er mooi op het scherm. Framesnelheden gemiddeld uit ongeveer 84, tot de hoge jaren 90 in sommige secties, en kort tot ongeveer 70 in sommige van de hoge dichtheid jungle wegen gaan. Dat is aanzienlijk boven de Lenovo legioen Y520, die kon alleen beheren ongeveer 23-30 FPS op die resolutie, al is het natuurlijk een veel goedkoper en lagere specced machine. U krijgt wat u voor betaalt.

In feite, was de Zephyrus geslagen in prestaties alleen door de Accu a32-n56 Asus in onze komende gaming Ultrabook roundup tests – een machine met vergelijkbare specs, maar een indien ongelijke aanpak aan grootte, gewicht en ventilator-lawaai. Het bewezen krachtiger dan de Evenzo specced legioen Y720 van Lenovo, al om eerlijk te zijn die machine rond £1.200 goedkoper is, en een NVidia GTX 1060, in plaats van de Zephyrus verpakkingen 1080.

Echter het multimedialiefhebber en bezit meer dan genoeg voor alle wedstrijden van vandaag en ongetwijfeld ook de komende jaren ook.

En hoe zit het met de sprekers, toegang tot zo veel ruimte zoals ze doen? Het feit dat ze zo luid en duidelijk, of streaming muziek of games, is misschien wel een van de redenen waarom we zo snel waren te vergeten het licht geplette toetsenbord.Accu voor Asus a32-n55 Ze klinken is rijk genoeg, en de laptop rustig genoeg, dat u zal niet de behoefte voelen om automatisch te bereiken voor uw hoofdtelefoon, elke keer dat u het op.

Accu A32-N55 Asus

Terugkomen op het scherm, het zal niet gaan boven 1920 x 1080, dat lichtjes verrassend in de moderne tijd is, maar eigenlijk op 15 inch, uw niet-nog-bionic ogen zal worstelen om te onderscheiden van een extra detail dat hogere resoluties toch brengen zou. Het is op zijn minst scherp, met fatsoenlijke kijkhoeken en sterke kleuren.

In feite was het enige wat we gevonden waardig van kritiek op de levensduur van de batterij, maar voor een groot deel dat met het grondgebied met gaming gaat Ultrabooks. Dit is niet een machine voor echte gaming onderweg, ondanks zijn grootte en gewicht. Wij konden nauwelijks meer dan een uur van gaming van de accu in geslaagd, en worstelde om te doen veel beter dan het dubbele bij het gebruik ervan alleen voor het typen en surfen op het web. Dus als u op zoek bent naar iets terwijl weg uren in de coffeeshop, dit waarschijnlijk niet de machine voor u.

Maar voor iedereen die op zoek voor high-end gaming in een aantrekkelijke, krachtig en vooral rustige pakket, je kon doen een heleboel erger dan de Zephyrus.

http://driftdepartment.com/threads/accu-asus-a32-f82.498/

https://pathbrite.com/portfolio/PyQ8DcPB7M/accu-asus-x93sv

http://kopenaccu.blog5.net/7024827/accu-asus-a41-x550a