Accu Asus a31-u24 introduceert een nieuwe 15-inch multifunctionele pc/speler gepositioneerd op entry-niveau, de ASUS FX502VD-dm173 T. geïnstalleerd in een sobere en verfijnde romp, het is geconfigureerd rond een Quad Core i5 Kaby meer, 6 GB RAM-geheugen, een hybride opslag combineren responsiviteit en daaruit voortvloeiende Capaciteit en een Full HD mat scherm, niet te vergeten de kostbare steun van de GTX grafische kaart 1050 voor een eerlijke gaming ervaring. Ook tabel op een ingeperkt gewicht, op een herwerkte koelsysteem en op een backlit anti-ghosting toetsenbord, voor een prijs weergegeven op minder dan 800 euro te koop Flash.

Soberder dan zijn tegenhangers op Rog, de Accu Asus a32n14o5 dm173 t heeft geen kleur Touch buiten, gewoon wedden op een gestructureerde deksel met een geborsteld metaal effect en chroom merk. Binnen, blijft de identiteit „gamer“ daar nog zeer discloos met een geborsteld effect dat in 4 streken door diagonalen wordt gescheiden. De enige kleurtoetsen verschijnen in de letters van het toetsenbord (onderstreepte WASD gebied) en het einde contour grenst aan de touchpad. Al met al, dit ontwerp is geliefd bij alle doelgroepen, vooral omdat het gewicht van de PC is vrij goed opgenomen (2,2 kg) voor gemakkelijk reizen te gebruiken.

Opening op de veelzijdigheid en het spel, de grafische deel is toevertrouwd aan de Accu Asus a32-nx90 Pascal. Dit kan worden gemeten tegen casual/veeleisende spelers en zorgen voor eervolle frequenties in Full HD op een groot deel van de markt titels. 20% efficiënter in vergelijking met een GTX 960, blijft het een beetje laag in „Ultra“ op de laatste uitjes en is geen onderdeel van de kaarten die virtuele werkelijkheid in tegenstelling tot de GTX 1060 en daarbuiten te ondersteunen.

Op de prestaties kant, de Accu Asus a32ni405 heeft genoeg om zichzelf te verdedigen dankzij de combinatie van haar Quad Core i5 Kby Lake, de 6 GB RAM-geheugen in DDR4 en de opslag met dedicated SSD. Deze configuratie zal worden gericht aan de meerderheid van de gebruikers, omdat het ondersteunt het gemeenschappelijk gebruik als de meer gulzige toepassingen (Video-Editing, lichtgewicht 3D). Het levendige geheugen in de ondersteuning is niet te veel om een correcte vloeibaarheid in het spel te waarborgen en een beetje van de amplitude te geven in multitasken.

Maar het is meestal de Accu Asus a32-u24 opslagoplossing die zal blijken te zijn nuttige reactiviteit kwestie. Dankzij de dedicated 128 GB SSD, die is gebaseerd op het besturingssysteem en de meeste van de games en Programma’s, de prestaties wordt bijzonder reactief en de laadtijden zijn aanzienlijk verkort. Vooraan, de 1000 GB harde schijf geeft een snelheid hoger dan de standaard (7200 rpm vs. 5400 rpm meestal). De winst in lees/schrijf overdrachten is gevoelig en de capaciteit staat u toe om al uw bibliotheek te huis.

Zoals voor het scherm, heeft het een volledige definitie HD (1920 x 1080 pixel) met de comfortabele vertonings dichtheid die u toestaat om in de beste voorwaarden uw inhoud in Accu Asus g58j hoge definitie te bekijken. De mat behandeling is welkom, omdat het vermindert de reflecties in een heldere omgeving beter te begrijpen van de werking van het spel, maar de plaat TN zal de hoeken van het gezichtsvermogen te beperken en te reproduceren minder getrouw de kleuren dan een IPS slab.

De verbinding bevat de essentiële, maar vergeet de USB-poort type-C en de Mini-DisplayPort, die moet een paar verstoren. Aan de andere kant is er een HDMI 2,0-uitgang, drie USB 3,0-poorten, een Gigabit Ethernet-poort, of een multi-format SD-kaartlezer. De nieuwste generaties van WiFi AC en Bluetooth 4,1 draadloze modules zijn ook op het menu.

Accu Asus N56VV

Onze mening (december 2017): de ASUS ROG FX502VD-dm173 T wordt momenteel aangeboden op 869 euro op de Rue du commerce. Het positioneert zich in het gemiddelde van zijn categorie op onze vergelijking te weten dat sommige modellen vooraan blijken te zijn nog voordeliger, met name de Lenovo Legion Y520-15IKBN (80WK00PMFR) gepost op 100 euro minder.

http://dotpanda.com/jazzpon/blogs/potentelaser/2017/12/02/kopen-top-kwaliteit-accu-asus-p24e/

https://www.trippyowl.com/blogs/view/3080

http://kopenaccu.blog.bg/technology/2017/12/02/asus-u24e-series-5200mah-10-8v-laptop-accu.1580760