De Accu Asus R704A zet zijn dun en lichtgewicht profiel en zijn goede prestaties ten dienste van nomadische gebruikers. Deze nieuwe 14-inch Ultrabook, bekend om zijn kwaliteit ontwerp, beschikt over een levendige basis gebouwd rond een Quad Core i7 Kaby Lake Refresh, 8GB RAM en een dedicated 256 GB SSD. Het scherm kiest voor een comfortabele Full HD IPS mat met fijne randen. Een recente verbinding, een verlicht toetsenbord, een biometrische lezer evenals een royale autonomie staan ook op het menu voor een prijs die wordt weergegeven op minder dan 1000 euro.

De Accu Asus TF201-1B002A vindt plaats in een aluminium monocoque chassis en neemt de typische ASUS ontwerp met zijn zilveren kleur (kwarts grijs, licht roze) en de dekking in concentrische cirkels. Zijn geringe gewicht (1,3 kg) en zijn dunne profiel (18,9 mm) niet bederven de resterende kwalitatieve en zal zelfs een aanzienlijk deel van uw reizen. Let ook op de goedkeuring die door de backlight (wit) van het toetsenbord wordt verstrekt dat het gemakkelijk maakt om de sleutels te onderscheiden wanneer de omringende verlichting mist.

De autonomie moet de aanpak van de 8 uur in web browsen met actieve WiFi, een bevredigend resultaat.

ASUS heeft besloten om zo veel inzet op het ontwerp als op de prestaties met haar Accu Asus R704V , uitgerust met een nieuwste generatie Quad Core i7 Kaby Lake Refresh low-power processor. Dankzij hem en de 8GB RAM die hem steunen, hij vliegt over het gemeenschappelijk gebruik (surfen op het Internet, Office Pack, video afspelen) en maakt gebruik van een breed scala van actie voor meer veeleisende missies (Photoshop geduwd, video-editing). En voor de oorzaak, het is ingesteld op hetzelfde niveau als een Quad-Core i5-7300HQ wanneer volledig benut. Om niet te bederven niets, de RAM in een bevredigende hoeveelheid zorgt voor een soepele multitasking omgeving, die kan vermenigvuldigen actieve toepassingen en/of tabbladen op het web.

De Accu Asus R704VB SSD zorgt voor de opslag deel en zal werken in de voorrang te brengen responsiviteit en vivacity naar Windows 10. Het genereert een aanzienlijke winst in termen van stilte, energiebesparing en betrouwbaarheid ten opzichte van een traditionele harde schijf. Echter, de 256 GB opslagcapaciteit is niet in staat om te concurreren met de laatste en staat niet toe dat een grote bibliotheek te worden gearchiveerd. Goed nieuws echter, een 2,5-inch Storage Bay is gratis in het chassis, waardoor de installatie van een andere SSD of harde schijf als een aanvulling. namelijk dat de ASUS Zenbook 14 is bekend om zijn „eenvoud “ van het onderhoud in vergelijking met andere ultrabooks van de markt.

Deze ultrabook ook profiteert van een Full HD IPS mat display dat rijke kleuren en scherpe details onthult. Accu Asus R704VC Zijn volledige definitie HD (1920 x 1080 px) biedt een brede waaier van vertoning aan die u toestaat om volledig voordeel van uw hoge definitieinhoud te nemen. Omgeven door fijne randen, het biedt ook een versterkte onderdompeling indruk, versterkt door de brede gezichtshoeken toegestaan door de IPS. Bovendien is de mat behandeling van de plaat is een belemmering voor reflecties geassocieerd met het gebruik door een hoge omgevings helderheid.

In het ontbreken van een dedicated grafische kaart, zal de Accu Asus Rr704VD niet in staat zijn om te reageren op spelers, maar de steun van de UHD 620 chip ingebouwd in de processor doet het werk in termen van gemeenschappelijk gebruik (lichtgewicht grafische verwerking). Geschat op de hoogte van een GeForce 920M, kan het zelfs mogelijk sommige occasionele spelers om enkele titels te lanceren weinig gulzig in Full HD met een mooie vloeibaarheid.

Ten slotte is de verbinding bevredigend met vier USB-poorten, waaronder twee USB 3.0 en een USB-type-C, alsmede een SD-kaartlezer en een HDMI-uitgang. U ook rekenen op WiFi AC en Bluetooth 4.0 voor snelle draadloze overdracht. Bovendien, een vingerafdruklezer is er om veilige toegang tot uw sessie om uw zakelijke gegevens te beschermen.